Menuer med faste priser

Forret:
3 slags fisk efter sæson(røget, stegt og dampet) med tomatsalsa, citroncreme og basiliumpesto på små salater
Hertil godt brød
_______________________________________________
Hovedret:
Kalvevariation (filet og sprængtglaseret kølle) med små stegte kartofler, ramsløg, hårdtstegte selleri, svampe, persille, citron og hvidløg. Hertil cremet sky
_______________________________________________
Dessert:
Nougatfragilite med passions- og orangesauce samt friske bær (afhængig af årstid)
_______________________________________________
Pris pr. kuvert kr. 325,00
Menu 2
Bestilling
Kontakt os
René mad og mere ApS
Oddervej 112C
8270 Højbjerg
Telefon: 26 35 65 00
mail@reneknudsen.dk
CVR.nr. 37 58 45 92
Åbningstider
Kontrolrapport
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Forret
Stegt laksefilet på små salater hertil citronfløde med dild. Hertil hjemmebagt brød
_______________________________________________
Hovedret
Hele udbenede unghaner fyldt med kalvesoufflefars bagt med krydderurter. Hertil små ristede kartofler med rigelig persille, bagte grøntsagsmousser og en nedkogt hønsesky
_______________________________________________
Dessert
Bagt chokoladekage med vaniljecreme og puré af friske bær
_______________________________________________
Pris pr. kuvert kr. 225,00
Menu 1
Forretter:
Tigerrejer i sur/sød mild chilisauce
Parmaskinke med melon
Kylling i mild karry, lime og honningmarinade
Dampet helleflynder med citronfløde og dild på små salater
Hjemmebagt brød
__________________________________________________
Hovedret
Helstegt oksemørbrad med en mild balsamicosauce. Hertil bagte kartoffelskiver penslet med olivenolie og finthakket skalotteløg
Æble- selleri- og druesalat med ristede kerner og vendt i citroncremefraiche
Marinerede grøntsager
__________________________________________________
Dessert
Hvid chokolademousse med sprød markronbund og friske bær
__________________________________________________
Pris pr. kuvert kr. 410,00
Menu 4
Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.
Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail til mail@reneknudsen.dk
Menu 3
Forret:
Tigerrejer i mild sur/sød marinade
Bagt Torskeloins i krydderdej med spinatcreme
Hvidvinsdampet skærissingfilet med cintronfløde og dild
Anrettes på små salater. Hertil hjemmebagt brød
________________________________________________
Hovedret:
Helstegt oksemørbrad med nedkogt rødvinssky og presset kartoffelterrin bagt i ovn, ungeløg, ristede svampe, selleritern og fritteret persille
________________________________________________
Dessert:
Bagt marcipankage med vaniljemarinerede brombær. Hertil cremefraiche med ristede hasselnødder
________________________________________________
Pris pr. kuvert kr. 345,00
Forret
Varmrøget laks på små salater med en cremet agurkepickles, dild, sennep og peberrod.Hertil hjemmebagt brød
_______________________________________________
Hovedret
Grillet kalvemørbrad med knust bacon, små stegte kartofler, citron, hvidløg og timian. Hertil nedkogt sky
_______________________________________________
Dessert
Hvid chokoladefragilite med friske bær
_______________________________________________
Pris pr. kuvert kr. 385,00
Menu 5
Forret
Hvidvinsdampet torskefilet vendt i basilikum/dildolie. Anrettes på hjertesalat og pyntes med rejer. Hertil dildmayo og hjemmebagt brød
_______________________________________________
Hovedret
Hele udbenede unghaner fyldt med kalvesoufflefars bagt med krydderurter. Hertil små ristede kartofler med rigelig persille, bagte grøntsagsmousser og en nedkogt hønsesky
_______________________________________________
Dessert
Chokolademousse med krokant. Hertil fersken-/orangepuré
_______________________________________________
Pris pr. kuvert kr. 225,00
Menu 6
Take Away:
Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00
Alle øvrige dage: Lukket