Fisk
1. Varmrøget laks på salat med mild pesto og citronfløde
2. Bagte grillede hele klippede jomfruhummere i mild hvidløgssmør
3. Håndpillede rejer med salat og mild sød chilisauce
4. Dampet helleflynder med urter og kold krebsesauce
5. Dampet rødtungefilet på pureret tomat- og spinatconcassé
6. Torsk med fennikelsalat
7. Små fiskefrikadeller med løgkompot
8. Tigerrejer i sur/sød marinade eller med aoili og citron
9. Salat nicoise med frisk tun, oliven, grillede artiskokker og langtidsbagte tomater
10. Bagte havtaskekæber i kapersmarinade
11. Klassisk 1/2 hummer serveret i skal med 2 dressinger
12. Blåmuslinger i cremet krydderurtesuppe m/ bagte hvidløgscrutons, aioli, persilleolie
Fjerkræ
13. Indbagt kyllingebryst med karrycreme og tomatsalsa
14. Tarteletter med kylling og asparges
15. Cæsarsalat med brødcouton og bacon
Kød
16. Salat med corizopølse, parmesanost og grillede peberfrugter
17. Letrøget dyrekølle på æbler og peberrod
18. Parmaskinke med honningmelon og ruccolasalat
19. Carpaccio af oksemørbrad på salat, citron, høvlet parmasan og olivenolie
20. Vitello Tonnado
Grøntsagsretter/salater
21. Vandmelon i brud med feta og ristede nøddekerner
22. Bruchetta med timian, tomat og hvidløg
23. Letristede asparges med sprøde parmachips og parmesanflager
24. Hvedekernesalat, grønne asparges, balsamicoeddike, olivenolie
25. Mixet salat
26. Stegte røde peberfrugter
27. Ratatouilly
28. Quinoasalat med rød peber, rødløg, hvidløg persille og citron
Ost
29. 3 gode oste med grove knækbrød, oliven og ferskenchutney
Fjerkræ
30. Kalkunbryst farseret med spinatfyld og svampepanade hertil estragonsauce
31. Kalvefarseret kylling med forårsløg og tyrkiske abrikoser
32. Fasanbryst (efter sæson) med ristede svampe, stegte selleri og druekompot
Kød
33. Helstegt kalveryg og -kølle med nedkogt hønsesky og krydderurter
34. Oksemørbrad med rødvinsbalsamicosauce
35. Dansk lammeryg og -kølle med basilikumsauce
36. Dyrevildt efter sæson i cremet brombærsky med bagt selleri og citron
37. Rosmarinstegt velfærdsgris med sky af æblecider, små løg og syltede rødbeder
38. Grillet kalvemørbrad m/knust bacon, små stegte kartofler, citron, hvidløg og timian,
hertil nedkogt sky
Til alle hovedretter følger årstidens grøntsager, kartofler eller salater efter aftale.
39. Bagt marcipankage med rabarber og vaniljesauce
40. 2 slags chokoladekage med sorbet og friske bær
41. Bagt vaniliebutterdej med rørt vanilleiscreme og jordbær
42. Hasselnøddekurv med 3 slags is og sorbet samt friske bær
43. Chokoladekonfektkage
44. Hvid chokoladefragilite med friske bær og sorbet
45. Panacotta med lime
46. Citronfromage med sprød marengs
47. Bærtriffili med citron- og vanilliecreme
Pris
Prisen afhænger af dit valg af retter.
Varierer fra 245,00 kr. til 385,00 kr.
Inspiration til menu/buffet hvor prisen fastsættes, ud fra de retter du vælger


Kontakt os på:
Mail: mail@reneknudsen.dk
Så kan vi i fællesskab sammensætte din menu og give dig en prisfornemmelse
Forretter
Hovedretter
Desserter
Praktisk information når du bestiller mad til din fest
Bestilling
Vi har en minimumsbestilling på 10 kuverter på alle vores menuer og buffeter.
Du kan bestille ved at ringe til os på 26 35 65 00 eller sende os en mail, så kontakter vi dig efterfølgende.
Betaling
Betaling af maden sker 4 dage før levering. Ordrebekræftelsen vil være påført den nøjagtige dato for indbetaling samt bankoplysninger. Er der mindre end 4 dage til leveringsdatoen, når du bestiller, skal indbetalingen ske hurtigst muligt, dog senest 2 dage før levering. Når indbetalingen er registreret hos os, vil du modtage en faktura på mail.
Udlån af kokke- og tjenerhjælp
Hvis du har brug for en kok og/eller tjener til din fest, er dette også en mulighed efter aftale. Prisen for en kok pr. time fra ankomst er kr. 295,00 kr. og prisen for en tjener fra ankomst er kr. 185,00 kr. Begge priser er excl. moms.
Transport og levering
Transport og levering er ikke inkluderet i vores priser. Tillæg på 200,00 kr. incl. moms for levering i Aarhus Kommune. Ellers efter nærmere aftale.
Vi ankommer med maden ca. 1/2 time før forventet spisetidspunkt. Hvis spisetidspunktet for eksempel er kl. 18.00, leverer vi maden imellem kl. 16.30 og 17.30. Husk altid at oplyse et mobilnr., så chaufføren kan sende en sms, når maden er på vej.
De varme retter bliver leveret i termokasser, og de bør ikke stå i mere end højst 3 timer, før de opvarmes til mindst 75 grader eller nedkøles. De kolde retter kommer anrettet på fade og i skåle overtrukket med film og lige til at sætte på buffeen. Chaufføren søger for at bære maden ind, og I gennemgår sammen, den menu der er bestilt. Det er altid en god idé at ovnen er opvarmet, og at der er plads i køleskab/frys til de retter, der eventuelt har behov for køl/frys.
Returnering af udlånt service
Det udlånte service skal rengøres. Vi afhenter gerne på et aftalt sted, hvis du ønsker det. Som udgangspunkt henter vi det rengjorte service mandag, tirsdag og evt. onsdag i efterfølgende uge. Vi vil også meget gerne påtage os rengøring af emballage og service, hvis det er aftalt forinden. Prisen er i så fald 10 kr. pr. person, dog minimum 250,00 kr. incl. moms.
Det er også muligt efter aftale, at servicen afleveres direkte på køkkenets adresse. Aftale om aflevering/afhentning af service skal træffes før dit arrangement.
Bestilling
Kontakt os
René mad og mere ApS
Oddervej 112C
8270 Højbjerg
Telefon: 26 35 65 00
mail@reneknudsen.dk
CVR.nr. 37 58 45 92
Åbningstider
Kontrolrapport
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.
Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail til mail@reneknudsen.dk
Take Away:
Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00
Alle øvrige dage: Lukket