Fisk

  1. Varmrøget laks på  salat med mild pesto og citronfløde

  2. Bagte grillede hele klippede jomfruhummere i mild hvidløgssmør

  3. Håndpillede rejer med salat og mild sød chilisauce

  4. Dampet helleflynder med urter og kold krebsesauce

  5. Dampet rødtungefilet på pureret tomat- og spinatconcassé

  6. Torsk med fennikelsalat

  7. Små fiskefrikadeller med løgkompot

  8. Tigerrejer i sur/sød marinade eller med aoili og citron

  9. Salat nicoise med frisk tun, oliven, grillede artiskokker og langtidsbagte tomater

10. Bagte havtaskekæber i kapersmarinade

11. Klassisk 1/2 hummer serveret i skal med 2 dressinger

12. Blåmuslinger i cremet krydderurtesuppe m/ bagte hvidløgscrutons, aioli, persilleolie


Fjerkræ

13. Indbagt kyllingebryst med karrycreme og tomatsalsa

14. Tarteletter med kylling og asparges

15. Cæsarsalat med brødcouton og bacon


Kød

16. Salat med corizopølse, parmesanost og grillede peberfrugter

17. Letrøget dyrekølle på æbler og peberrod

18. Parmaskinke med honningmelon og ruccolasalat

19. Carpaccio af oksemørbrad på salat, citron, høvlet parmasan og olivenolie

20. Vitello Tonnado


Grøntsagsretter/salater

21. Vandmelon i brud med feta og ristede nøddekerner

22. Bruchetta med timian, tomat og hvidløg

23. Letristede asparges med sprøde parmachips og parmesanflager

24. Hvedekernesalat, grønne asparges, balsamicoeddike, olivenolie

25. Mixet salat

26. Stegte røde peberfrugter

27. Ratatouilly

28. Quinoasalat med rød peber, rødløg, hvidløg persille og citron


Ost

29. 3 gode oste med grove knækbrød, oliven og ferskenchutney

Fjerkræ

30. Kalkunbryst farseret med spinatfyld og svampepanade hertil estragonsauce

31. Kalvefarseret kylling med forårsløg og tyrkiske abrikoser

32. Fasanbryst (efter sæson) med ristede svampe, stegte selleri og druekompot


Kød

33. Helstegt kalveryg og -kølle med nedkogt hønsesky og krydderurter

34. Oksemørbrad med rødvinsbalsamicosauce

35. Dansk lammeryg og -kølle med basilikumsauce

36. Dyrevildt efter sæson i cremet brombærsky med bagt selleri og citron

37. Rosmarinstegt velfærdsgris med sky af æblecider, små løg og syltede rødbeder

38. Grillet kalvemørbrad m/knust bacon, små stegte kartofler, citron, hvidløg og timian,

      hertil nedkogt sky


Til alle hovedretter følger årstidens grøntsager, kartofler eller salater efter aftale.


39. Bagt marcipankage med rabarber og vaniljesauce

40. 2 slags chokoladekage med sorbet og friske bær

41. Bagt vaniliebutterdej med rørt vanilleiscreme og jordbær

42. Hasselnøddekurv med 3 slags is og sorbet samt friske bær

43. Chokoladekonfektkage

44. Hvid chokoladefragilite med friske bær og sorbet

45. Panacotta med lime

46. Citronfromage med sprød marengs

47. Bærtriffili med citron- og vanilliecreme



Pris

Prisen afhænger af dit valg af retter.

Varierer fra 245,00 kr. til 385,00 kr.


Inspiration til menu/buffet hvor prisen fastsættes, ud fra de retter du vælger


Kontakt os på:

Mail: mail@reneknudsen.dk

Så kan vi i fællesskab sammensætte din menu og give dig en prisfornemmelse


Forretter

Hovedretter

Desserter

Praktisk information når du bestiller mad til din fest



Bestilling

Vi har en minimumsbestilling på 10 kuverter på alle vores menuer og buffeter.

Du kan bestille ved at ringe til os på 26 35 65 00 eller sende os en mail, så kontakter vi dig efterfølgende.


Betaling

Betaling af maden sker 4 dage før levering. Ordrebekræftelsen vil være påført den nøjagtige dato for indbetaling samt bankoplysninger. Er der mindre end 4 dage til leveringsdatoen, når du bestiller, skal indbetalingen ske hurtigst muligt, dog senest 2 dage før levering. Når indbetalingen er registreret hos os, vil du modtage en faktura på mail.


Udlån af kokke- og tjenerhjælp

Hvis du har brug for en kok og/eller tjener til din fest, er dette også en mulighed efter aftale. Prisen for en kok pr. time fra ankomst er kr. 295,00 kr. og prisen for en tjener fra ankomst er kr. 185,00 kr. Begge priser er excl. moms.

  

Transport og levering

Transport og levering er ikke inkluderet i vores priser. Tillæg på 200,00 kr. incl. moms for levering i Aarhus Kommune. Ellers efter nærmere aftale.

Vi ankommer med maden ca. 1/2 time før forventet spisetidspunkt. Hvis spisetidspunktet for eksempel er kl. 18.00, leverer vi maden imellem kl. 16.30 og 17.30. Husk altid at oplyse et mobilnr., så chaufføren kan sende en sms, når maden er på vej.

De varme retter bliver leveret i termokasser, og de bør ikke stå i mere end højst 3 timer, før de opvarmes til mindst 75 grader eller nedkøles. De kolde retter kommer anrettet på fade og i skåle overtrukket med film og lige til at sætte på buffeen. Chaufføren søger for at bære maden ind, og I gennemgår sammen, den menu der er bestilt. Det er altid en god idé at ovnen er opvarmet, og at der er plads i køleskab/frys til de retter, der eventuelt har behov for køl/frys.


Returnering af udlånt service

Det udlånte service skal rengøres. Vi afhenter gerne på et aftalt sted, hvis du ønsker det. Som udgangspunkt henter vi det rengjorte service mandag, tirsdag og evt. onsdag i efterfølgende uge. Vi vil også meget gerne påtage os rengøring af emballage og service, hvis det er aftalt forinden. Prisen er i så fald 10 kr. pr. person, dog minimum 250,00 kr. incl. moms.

Det er også muligt efter aftale, at servicen afleveres direkte på køkkenets adresse. Aftale om aflevering/afhentning af service skal træffes før dit arrangement.

Bestilling

Kontakt os

René mad og mere ApS

Oddervej 112C

8270 Højbjerg    

Telefon: 26 35 65 00

mail@reneknudsen.dk

CVR.nr. 37 58 45 92

Åbningstider

Kontrolrapport

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=645164

Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.

Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail  til mail@reneknudsen.dk

Take Away:


Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00

Alle øvrige dage: Lukket